fbpx

Istoric

Școala Biblică Zion Romania este afiliată Zion Fellowship International.

Fondată în 2019

Școala Biblică Zion Romania a fost fondată în anul 2019 cu scopul de a forma lideri spirituali în Împărăția lui Dumnezeu din România dar și din alte națiuni. Această Școală Biblică a fost fondată la inițiativa câtorva pastori și lideri de biserici: Robert Tucker Jr. (USA), Dann Finch (USA) și Onisim Moisa (România). 

Pentru mai multe detalii despre fondatorul Zion Fellowship International și școlile lor vizitati site-ul zionfellowship.org și zmi.edu

Fondatorul Zion Fellowship International

Fondatorul Zion a fost Dr. Brian Bailey (1925-2012). Rev. Dr. Brian Bailey (1925-2012) a fost un slujitor al Evangheliei timp de peste 60 de ani. A fost fondatorul și președintele Zion Fellowship și al Universității Creștine Zion, rector al Institului Zion și pastor senior al Capelei Zion. De-a lungul slujirii sale, a scris 65 de cărți (care au fost traduse în peste 34 de limbi) și a călătorit în peste 100 de țări, învățând și predicând Cuvântul. La vârsta de 87 de ani a continuat să învețe pe alții, să predice și să consilieze (cum a putut tinând cont de problemele de sănătate pe care le-a avut) până când Domnul l-a chemat acasă în 11 iunie 2012.

Pentru mai multe detalii despre cine a fost Dr. Brian Bailey și lucrarea sa puteți vizita: zionfellowship.org